Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

186 de bilete de tratament în stațiuni, pentru dâmbovițeni, prin Casa de Pensii

Pentru a 9-a serie a acestui an, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 186 bilete de tratament în stațiunile: Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata, repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

Perioada de intrare în stațiune este 26.06.2024 – 30.06.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

 

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri