Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Accidente de circulație în comuna Lungulețu și în Dragodana.   

Vineri seara, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Lungulețu.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Niculești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 7, în comuna Lungulețu, din direcția București către Titu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă.

 

În urma evenimentului, o minoră și alte două femei, de 30 și 44 de ani au fost rănite.

 

Totodată, în această dimineață, în jurul orei 06:53, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime în comuna Dragodana.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat. de 40 de ani, din localitatea Burduca, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Dragodana, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma evenimentului, o pasageră, de 59 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor de circulație.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri