Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Accidente pe bandă rulantă în Dâmbovița, noaptea trecută: Târgoviște, Greci, Pucioasa și A1.

Mai multe accidente s-au produs noaptea trecută în Dâmbovița.

Noaptea trecută, în jurul orei 21:37, pompierii au intervenit în cazul unui eveniment rutier în municipiul Târgoviște, pe aleea Sinaia.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a acționat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a intervenit cu o ambulanță.

La fața locului o persoană a fost evaluată de către echipajul medical, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.

Accident rutier în localitatea Greci

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Greci, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Vișina, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 61, în localitatea Greci, din direcția Petrești către Găești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi acroșat două autoturisme staționate.

În urma impactului, un pasager de 14 ani, din Vișina, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Accident pe A1

Un alt accident a avut loc pe Autostrada A1, la km 55, în sensul spre Pitești.

 

Garda de Intervenție Potlogi a acționat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a intervenit cu o ambulanță.

La fața locului, două persoane au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior ambele refuzând transportul la spital.

 

Accident rutier și în Pucioasa

Un alt eveniment rutier s-a produs în orașul Pucioasa.

 

Detașamentul de Pompieri Pucioasa a acționat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, Garda de Intervenție Fieni cu o ambulanță SMURD, iar Servciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj.

 

La fața locului două persoane au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior refuzând transportul la spital.

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri