Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

ACS Burduca este nouă campioana la U19. Formaţia din Burduca a marcat 337 de goluri în 29 etape!

 

Dacă la seniori Urban Titu a câștigat Liga a patra, la U19 ”regină” a ieşit formaţia din Burduca. Echipa antrenată de George Bozieru şi manageriată de Mădălin Ioniţă a avut un sezon perfect în ediţia de campionat care se va încheia în această săptămână. Gruparea din Burduca a înregistrat 28 de victorii în 29 de partide, singura echipă care a smuls un punct celor de la Burduca a fost Voinţa Tătărani, 0-0 în etapa a 19-a.

 

Copiii din Burduca au avut de departe cel mai bun atac din serie, atacanții de la ACS marcând 337 de goluri în 14 etape, o medie de peste 24 de goluri/meci! Apărarea nu a rămas nici ea datoare, fundașii celor din Burduca primind doar 13 goluri. Astăzi, de la ora 17,00, la Răzvad, juniorii din Burduca vor disputa ultima partidă din acest campionat, cu Străjerii, echipă care s-a clasat pe locul secund în campionat.

 

Campionii Dâmboviţei la U19 se pregătesc de primul meci din Etapa Interjudeţeană. Duminică, de la ora 17,00, formaţia managerului Madalin Ioniţă va întâlni la Samurcași pe Lotru Brezoi, campioana judeţului Vâlcea. Succes, copii!

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri