Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Angajat al unui peco din Târgoviște, bătut și amenințat. Agresorul a vrut să obțină de la el o înregistrare compromițătoare cu soția.

 

Scene de film într-un peco din Târgoviște. Un tânăr a fost sechestrat în birou, amenințat și lovit de doi bărbați. Unul dintre ei își dorea să obțină imagini de pe o înregistrare compromițătoare cu soția sa.

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au descins la domiciliile a doi bărbați, de 46 și 17 ani, din Târgoviște.

 

Activitățile au fost desfășurate pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj.

 

Din investigațiile efectuate a reieșit că cei doi, la data de 30 mai, în timp ce s-ar fi aflat într-o stație de alimentare cu carburant din Târgoviște, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi amenințat cu acte de violență și l-ar fi agresat fizic pentru a obține o înregistrare compromițătoare cu soția bărbatului de 46 de ani.

 

Cei doi bănuiți au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe parcursul zilei de ieri, urmând ca astăzi, 14 iunie, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Foto: arhiva

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri