Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Braniștea: Primarul Mihai Vișinescu a semnat contractul pentru lucrările la rețeaua de trotuare, piste pentru bicicliști și sisteme de colectare ape pluviale.

Veste bună pentru localitatea Braniștea! Primarul Mihai Vișinescu a semnat alături de ministrul liberal al Dezvoltării contractul de finanțare, în valoare de 15 milioane de lei, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru a înființa o rețea de trotuare, piste pentru bicicliști și sisteme de colectare ape pluviale (șanțuri betonate) pentru satele Braniștea și Dâmbovicioara.

 

În momentul de față, suntem deja în faza de licitație pentru a desemna executantul, iar lucrările vor demara după ce finalizăm rețeaua de gaze, canalizare și apă pe tronsoanele respective! Mulțumesc domnului ministru al Partidului Național Liberal, Adrian Veștea și domnului vicepreședinte al Senatului României Guran Virgil, pentru sprijinul acordat în finanțarea acestui proiect major pentru comuna noastră”, a transmis primarul liberal Mihai Vișinescu.

 

Prin contractele semnate astăzi, ca, de altfel, prin toate cele pe care le semnez săptămânal, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, împreună cu reprezentanții autorităților locale, avem în vedere bunăstarea oamenilor, reducerea și eliminarea decalajelor socio-economice și dezvoltarea simultană și susținută a tuturor regiunilor țării”, a subliniat ministrul Adrian Ioan Veştea.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri