Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Campania „Europa în fiecare localitate” a ajuns în Regiunea Sud Muntenia. Președintele PNL Dâmbovița- Virgil Guran și tinerii liberali dâmbovițeni sunt prezenți la conferința regională.

Campania „Europa în fiecare localitate” a ajuns în Regiunea Sud Muntenia. Președintele PNL Dâmbovița- Virgil Guran și tinerii liberali dâmbovițeni sunt prezenți astăzi la conferința regională, organizată la Argeș.

Conferința are ca temă alegerile europarlamentare și locale din iunie 2024.

Au fost prezenți Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, ministra Justiției-Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului-Virgil Guran, prefectul județului Argeș-Radu Perianu, tinerii liberali din județele din regiune și Mara Mareș, președinte TNL.

Tinerii liberali organizează în perioada 9 martie – 8 mai o serie de conferințe în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, prin care doresc să scoată în evidență rolul pe care fondurile europene îl au în dezvoltarea comunităților.

În cazul acestei campanii naționale, a fost pregătit și un steag imens al Uniunii Europene, care va fi desfășurat în întreaga țară. Steagul are menirea să aducă la propriu Europa în fiecare localitate și va fi adus duminică, 31 martie, la Târgoviște, la Curtea Domnească, ora 10.30.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri