Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Sorin Ion, și-a depus astăzi candidatura, alături de echipa sa: “Am ales să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024, pentru a continua proiectele bune pentru județul Dâmbovița, atât în plan educațional, cât și în sfera economică, socială, culturală, turism, investiții în sectorul de sănătate și implementarea unei strategii pentru dezvoltarea durabilă a județului”

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Sorin Ion, și-a depus astăzi oficial candidatura, alături de echipa sa.

“Astăzi, am depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Când spun Dâmbovița, spun acasă. Ce am făcut pentru Dâmbovița? Ce face fiecare dintre noi pentru a le fi bine oamenilor de acasă! Alături de colegii mei, am căutat soluții pentru a îmbunătăți permanent mediul educațional, domeniul meu principal de activitate. Din funcția de inspector general la Inspectoratul Școlar Dâmbovița am lucrat pentru proiecte cu finanțare europeană pentru școlile din județ, am pus umărul la modernizarea învățământului dâmbovițean, reducerea abandonului școlar și absenteismului, în comunitățile defavorizate. Din poziția ocupată la Ministerul Educației, am participat la elaborarea și implementarea unor măsuri cu impact în viața copiilor și profesorilor din România. Am ales să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024, pentru a continua proiectele bune pentru județul Dâmbovița, atât în plan educațional, cât și în sfera economică, socială, culturală, turism, investiții în sectorul de sănătate și implementarea unei strategii pentru dezvoltarea durabilă a județului. Am alături de mine o echipă de oameni bine pregătiți, dornici de muncă și cu viziune. Pe 9 iunie vă invit alături de mine”, a transmis liberalul Sorin Ion.

Profesor de matematică, fost director de școală și liceu, fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Sorin Ion este în prezent secretar de stat în Ministerul Educației.

Lista de candidați pentru Consiliul Județean Dâmbovița:

1. ION SORIN

2. AURELIAN COTINESCU

3. DRUGĂ MIHAIL

4. ADRIAN MOCANU

5. RĂDOI TEODOR

6. CHIRICĂ FLORIAN

7. POPA IONUȚ

8. NICULESCU QUINTUS

9. TEODORA TUDOR

10. CATANĂ CORNELIA

11. BADEA DORINA

12. TĂNASE SILVIU

13. BUTA TEODOR

14. PETRE VALENTIN

15. PAVEL MARIAN

16. DUMITRU FLORIN

17. NENIȘANU ROBERT

18. PETRE GHEORGHE

19. MIRA NICOLAE MARIAN

20. GHIȚĂ MIHAI-IRINEL

21. ENACHE-MIHALACHE AUREL

22. BUCURESCU ROXANA

23. MATEI COSTIN

24. IVAȘCU FLORINA

25. MARCU CORNELIU-BOGDAN

26. POPA CONSTANTIN-TIBERIU

27. PAISE MARIUS

28. SANDU MARIUS

29. DUMITRU CONSTANTIN-ROBERT

30. LEOTESCU-MORARU FLORINELA-IZABELA

31. PANȚUROIU ANAMARIA

32. STROE ELENA-CRISTINA

33. MARINOIU RĂZVAN-ANDREI

34. GRIGORE AURELIA-ALINA

35. MÎNDRICAN ELENA-MĂDĂLINA

36. ȘONTEA FLORIN-EUSEBIU

37. DUMITRESCU MIHAI

38. ECONOMU DORIN-ADRIAN

39. CĂLIN MIHAI-VLĂDUȚ

40. BREZEANU GABRIEL

41. DOBRESCU NICOLAE-CRISTINEL

42. SECARĂ ROBERT-VIRGILIUS

43. ȘTEFAN ALEXANDRU

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri