Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, Dan Alexandru Tică, și-a depus astăzi candidatura, alături de echipa sa: “Îmi doresc să dezvoltăm împreună orașul, să muncim și să ne creștem copiii ACASĂ”

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, Dan Alexandru Tică, și-a depus astăzi oficial candidatura, alături de echipa sa pentru Consiliul Local.

„ Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, din partea Partidului Național Liberal! Am luat decizia de a candida pentru că îmi doresc să dezvoltăm împreună orașul, să muncim și să ne creștem copiii ACASĂ! Sunt tată și îmi doresc un viitor bun pentru copiii noștri! Vreau să-i putem vedea crescând lângă noi, dar cu toate oportunitățile pentru a se dezvolta și a devenit OAMENI MARI. De ce fac acest pas acum? Consider că am atins nivelul profesional și am experiență necesară, politică și în administrație, pentru a oferi municipiul Târgoviște șansa la dezvoltare reală, cu soluții de creștere a calității vieții și o strategie durabilă! Nu vin cu promisiuni, sunt un om al faptelor, al dialogului și colaborării. Împreună putem face SCHIMBAREA!”, a transmis Dan Alexandru Tică.

„A reușit în viață și sunt convins că va reuși și pentru Târgoviște. Suntem alături de el cu tot ceea ce trebuie și o să demonstrăm că putem să schimbăm fața municipiului și că putem să avem altă viziune, să se vadă că suntem aproape de București, de Ploiești, de Brașov, de Pitești. Să nu mai rămânem în urmă în primul rând din punct de vedere economic. Mult succes!” a declarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Dan Alexandru Tică a fost profesor de educație fizică și sport titular, director adjunct la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște timp de doi ani de zile, ulterior timp de trei ani a fost director al Școlii „Paul Bănică” din Târgoviște, un an a fost inspector școlar pe domeniul Educație fizică și Sport, apoi inspector școlar pentru management educațional în cadrul IȘJ Dâmbovița, iar din martie 2022 este inspector școlar general adjunct, pentru o perioadă ocupând și funcția de inspector școlar general interimar al IȘJ Dâmbovița. În prezent este și consilier municipal PNL Târgoviște.

 

LISTA DE CANDIDAȚI  pentru alegerea consiliului local al Municipiului Târgoviște, din data de 9 iunie 2024

 

 1. TICĂ DAN ALEXANDRU
 2. COTINESCU AURELIAN
 3. MAREȘ SILVIA
 4. ȘONTEA FLORIN-EUSEBIU
 5. ECONOMU DORIN-ADRIAN
 6. ȘTEFAN LOREDANA-MARIANA
 7. MIHAI MĂDĂLIN
 8. IONIȚĂ MARIUS-CĂTĂLIN
 9. CONSTANTINESCU MARILENA
 10. NEAGA GHEORGHIȚĂ- RODION
 11. CHIȚESCU ANDREI
 12. CHIRIȚESCU ALEXANDRU
 13. ILIE VIRGILIU
 14. SANDU DĂNUȚ
 15. OANĂ LIVIANA-MARINA
 16. IANCU GEORGE
 17. COSTACHE VIOLETA
 18. OSTAFI DAN-DORIN
 19. NĂSTASE DANIELA
 20. NICOLAE LOREDANA
 21. MANEA CRISTIAN-SEBASTIAN
 22. NĂSOI IONICA-ALEXANDRA
 23. APOSTOL GEORGE
 24. SECARĂ ROBERT
 25. ȘTEFAN ALEXANDRU
 26. SAVU ALINA
 27. MITREA ANDRADA-ELENA
Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri