Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Chindia se reuneşte pe 15 ianuarie. Se cunosc trei adversari din meciurile de pregătire

 

După ce reunirea a fost amânată în urmă cu câteva zile, Chindia Târgovişte se va reuni pentru prima dată în noul an pe 15 ianuarie. Reunirea ar trebui să se facă sub comanda italianului Diego Longo, dar nu este sigur că acesta va reveni din Italia.

 

„Ne întoarcem la treabă! Luni, 15 Ianuarie, ora 13.00. Stadion „Eugen Popescu”, Târgoviște. Mai multe detalii despre noutăți, programul de pregătire și meciurile amicale le vom anunța săptămână viitoare”, se arată pe pagina oficială a clubului.

 

Deşi mai multe echipe de Liga a doua au stabilit deja programul meciurilor amicale, conducerea Chindiei nu a stabilit programul meciurilor de pregătire. Totuşi, mai multe echipe de Liga a doua şi a treia au publicat pe paginile oficiale de Facebook programul meciurilor de pregătire.

 

Astfel, am aflat că formaţia de sub Turn va întâlni pe 22 ianuarie Progresul Spartac (Liga a doua), pe 17 februarie CSM Slatina (Liga a doua), dar şi un amical cu Flacăra Horezu, formație de Liga a treia. În altă ordine de idei, chiar dacă nu a fost prezentat oficial, Marcel Ghergu a revenit la Chindia, acesta lucrând deja să eşaloneze litigiile pe care clubul le are cu mai mulţi foşti fotbalişti. Foarte probabil, acesta va ocupa funcţia de director sportiv, dar nu este exclusă nici varianta că Ghergu să fie repus în funcţia de preşedinte.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri