Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Cojasca: A fost semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare. Primarul Marcel Bamboi a obținut finanțare prin ”Anghel Saligny”

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 39 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 394.063.208,41 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, construirea unor poduri, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Printre beneficiari se numără și localitatea Cojasca. Primarul liberal Marcel Bamboi a reușit să obțină finanțare pentru “Extindere rețea de canalizare menajeră în satele Cojasca, Fântânele și Iazu, comuna Cojasca- 7,805,670.53 de lei.

Este al treilea contract semnat de Marcel Bamboi pe programul ”Anghel Saligny”. Primul a fost pentru proiectul „Captare Gospodărie de apă și conducte de distribuție apă în satul Iazu”, cu finanțare de 3,910,170.13 de lei.

Al doilea a vizat  „Extindere stație de epurare, ape uzate menajere în Comuna Cojasca”.

”Continuăm dialogul constructiv, susținem dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor României și sunt sigur că proiectele finanțate de Ministerul Dezvoltării vor deveni, treptat, realitate și vor contribui la îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Marcel Bamboi:

„Azi am avut deosebita onoare de a merge la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a semna cel de-al treilea contract, este vorba despre contractul de „Extindere rețea de canalizare, ape uzate menajere în satele Fântânele, Cojasca și Iazu” Este un proiect muncit, așteptat, necesar și de o importanță realmente majoră pentru comuna noastră, în momentul de față mai multe străzi din satele Fântânele, Cojasca și Iazu, neavând sistem de canalizate. Acest proiect are o valoare nerambursabilă de 80 de miliarde lei, pe care abia aștept să-i văd investiți cu folos la noi în comunitate. Lucrările vor începe la sfârșitul lunii Aprilie, mulțumesc tuturor oamenilor ce au crezut în mine fie că sunt din satul Cojasca, Fântânele sau Iazu”.
Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri