Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura la funcția de primar al comunei Aninoasa, din partea Partidului Național Liberal

Constantin Marinescu a anunțat astăzi că va candida pentru primăria localității Aninoasa, din partea Partidului Național Liberal. Maricescu și-a motivat decizia în primul rând ca o datorie față de locuitorii din Aninoasa, comuna pe care a dezvoltat-o timp de șase mandate.

Acesta și-a exprimat dezamăgirea față de foștii colegi, care nu și-au respectat promisiunile făcute oamenilor și actualul edil pe care, spune el,  “l-am crescut, l-am făcut primar, dar m-a dezamăgit profund, nu a înțeles misiunea”.

Timp de 24 de ani, Constantin Maricescu a fost primarul localității Aninoasa și a transformat comuna, aducând-o la un nivel de trai ridicat, cu oportunități și investiții care au atras și încă mai atrag investitori.

Constantin Maricescu a explicat faptul că: “Nu candidez împotriva cuiva, nu candidez să mă răzbun, nu candidez din orgoliu, ci candidez la îndemnul locuitorilor comunei, celor cărora le-am fost primar 24 de ani, din dorința oamenilor de a le reveni în frunte, de a redeschide ușa primăriei pentru o mai bună colaborare în beneficiul localității. Decizia de acum 4 ani, când nu am candidat, nu a fost inspirată. Acest lucru mi l-au confirmat locuitorii din Aninoasa. Luând în considerare sfaturile lor, am decis să respect dorința lor și am format o echipă cu care voi porni la treabă (…) Mă bazez că oamenii îmi vor fi alături. Singurul partid politic alături de care în acest moment pot să fac o echipă, o familie, este Partidul Național Liberal. Eu cred în oamenii cu bune intenții”.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri