Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Costeștii din Vale: Primarul Toma Matei a semnat contractul pentru extinderea canalizării, la Ministerul Dezvoltării 

 

132 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

Printre primarii care au semnat astăzi contractele pentru investiții s-a numărat și edilul liberal din Costeștii din Vale, Toma Matei. Acesta a reușit să obțină finanțare pentru investiția: Extindere reţea canalizare în comuna Costeştii din Vale, judeţul Dâmboviţa, valoare totală 11,433,345.00 de lei.

 

”Continuăm semnarea contractelor de dezvoltare a infrastructurii locale, astfel încât toți cetățenii să beneficieze cât mai curând de condiții moderne de viață și de servicii publice de calitate, care să răspundă nevoilor de bază din comunități, fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.

 

Contractele, în valoare totală de 1.767.092.304,06 lei, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri