Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Cum faci 300 de lei în 10 minute, în Târgoviște? Suspecți de înşelăciune depistați de jandarmi în centrul municipiului Târgoviște. 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat vineri,  în zona unui centru comercial din Târgoviște, doi bărbați care abordau trecătorii și le solicitau diverse sume de bani sub pretextul că lucrează la o fundație de caritate.

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, aflat în misiune în zona centrală a municipiului Târgoviște, a observat în parcarea unui supermarket două persoane care aveau în mână un dosar cu mai multe documente. La vederea jandarmilor, bărbații au devenit agitați, manifestând un comportament suspect.
Jandarmii i-au legitimat și le-au solicitat detalii despre activitatea desfăşurată. Bărbații în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, din localitatea Bărbulești, județul Ialomița, au menționat că lucrează la o fundaţie de binefacere şi colectează fonduri pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități.

În urma celor declarate de cei în cauză, jandarmii dâmbovițeni au efectuat verificări și a reieșit faptul că denumirea asociației nu există. Totodată, unul dintre cei doi bărbați a recunoscut acest aspect și a menționat, printre altele, că în aproximativ 10 minute a colectat circa 300 de lei de la trecători, sumă de bani care a fost găsită asupra acestuia.
Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare și au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărior și luarea măsurilor legale.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri