Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Cum se mai circulă pe șoselele din Dâmbovița? În prag de comă alcoolică sau cu plăcuțele de înmatriculare ale altei mașini.

Ziua și neregulile pe șoselele din Dâmbovița. Inconștienți sau teribiliști, conducătorii auto se aleg cu dosare penale, la tot pasul.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe bd. I.C. Brătianu, din municipiul Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi avut montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu, ce erau atribuite unui alt autovehicul, iar exercitarea dreptului de a conduce era suspendată. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

În aceeași zi,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe str. 22 Decembrie, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Moreni. Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, iar, în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri