Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Cursuri gratuite pentru șomeri. Oportunități de dezvoltare și îmbunătățire a calificărilor profesionale prin AJOFM Dâmbovița

În contextul dinamic al pieței muncii, participarea la cururi de calificare reprezintă o necesitate continuă pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița oferă o gamă diversificată de cursuri de formare profesională, adaptate nevoilor actuale ale angajatorilor și cerințelor pieței muncii.

Scopul acestor cursuri este de a oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să-și schimbe domeniul profesional, competențe necesare pentru a fi mai competitivi și pentru a-și crește șansele de angajare.

AJOFM Dâmbovița intenționează să deschidă în luna aprilie 10 cursuri de formare profesională, după cum urmează:

– sudor electric, montator instalații solare, asistent personal profesionist, bucătar, cofetar, manichiurist, lucrător în comerț, operator introducere-validare -date, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze și mecanic auto.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

–  carte identitate;

–  act studii;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.

Participarea la cursurile de formare profesională oferite de AJOFM Dâmbovița  prezintă multiple avantaje, printre care obținerea unei calificări recunoscute pe plan național și internațional, creșterea șanselor de angajare, dezvoltarea competențelor profesionale, precum și posibilitatea de reintegrare pe piața muncii după o perioadă de inactivitate.

Alte informații suplimentare, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, on – line: e-mail – ajofm.db@anofm.gov.ro sau la telefon: 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri