Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Acțiune de tip Blitz pe șosele. S-a lăsat cu amenzi de 144.000 de lei pentru șoferi. 

Polițiștii din Dâmbovița au intensificat acțiunile pentru siguranța traficului. La data de 28 februarie, în intervalul orar 05:00-10:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au organizat o acțiune de tip Blitz, pe drumul național 7 și drumul național 61.

În cele cinci ore de acțiune, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 263 de sancțiuni contravenționale, dintre care 83 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, 65 pentru neportul centurii de siguranță, 18 pentru defecțiuni tehnice și 12 pentru alte preocupări de natură a distrage în mod periculos atenția în timpul mersului.

 

Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 144.105 lei.

 

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 28 de permise de conducere, dintre care 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 9 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 

Totodată, polițiștii au retras 15 certificate de înmatriculare și au constatat 4 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, respectiv trei fapte de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și o faptă de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri