Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Bătut pe izlazul comunal. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Un dâmbovițean bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este bănuit că, la data de 14 aprilie, în timp ce se afla pe un izlaz dintre localitățile Vișina și Hanul lui Pală, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu un obiect contondent un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, din comuna Vișina. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, 19 aprilie, bănuitul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri