Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Cinci persoane reținute după un conflict între două familii, în Bucșani

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cinci persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, polițiștii, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, criminaliști și jandarmi, în baza mandatului de percheziție, au descins la domiciliile acestora, unde au descoperit și indisponibilizat mai multe bunuri, printre care un pistol neletal supus autorizării, dar și alte obiecte susceptibile a proveni din comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe, dependințe și societăți comerciale, fiind estimat un prejudiciu de 100.000 de lei.

Astăzi,  persoanele respective vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Investigațiile în cauză au fost demarate după ce, la data de 24 mai, în comuna Bucșani, satul Racovița, s-a produs un conflict spontan între două familii, ce a necesitat intervenția în forță a politiei și jandarmilor pentru restabilirea ordinii și liniștii publice.

În urma altercației, două persoane au prezentat certificate medico-legale prin care se atesta leziunile suferite.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri