Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Dosare penale la regimul rutier. Șoferi băuți și cu permisul suspendat și-au încercat norocul pe șoselele din județ.

În weekend, polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni în trafic.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au oprit pentru control, pe drumul comunal 96, în comuna Hulubești, un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din Chitid.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În plus, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au depistat, în comuna Potlogi, pe drumul județean 711A, un tânăr de 24 de ani, din Zăvoaia, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

FOTO: arhiva

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri