Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Două accidente grave la Tărtășești și Titu, în această dimineață!

Două accidente de circulație grave s-au produs, în această dimineață, în județul Dâmbovița.  Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de către un bărbat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Tărtășești. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Tărtășești, din direcția București către Pitești, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 79 de ani, din localitate.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național 7, pe raza localității. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, la intersecția cu str. P.N. Grigorescu, s-ar fi produs o coliziune între un autoturism condus de un tânăr de 19 ani și o autoutilitară condus de un bărbat de 53 de ani, din direcția București către Găești.

În urma impactului, cei doi șoferi au fost transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri