Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Flagrant în trafic. Șofer prins cu 1,5 kilograme cocaină și peste 14 kilograme cannabis în mașină.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Măsura a fost luată după ce, acesta a fost prins în flagrant, pe raza județului Dâmbovița, în timp ce deținea, în autoturismul cu care se deplasa, cantitățile de 1,5 kilograme cocaină (drog de mare risc) și peste 14 kilograme rezină de canabis (drog de risc), destinate comercializării.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri