Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Percheziție domiciliară într-un dosar penal privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată

În această dimineață,  polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Aninoasa, la un bărbat, de 52 de ani.

Cu ocazia efectuării percheziției, au fost descoperite și ridicate două arme neletale supuse autorizării, un detector de metal și un cartuș cu glonț, letal, cu capsa nepercutată.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că armele ar proveni din Spania și ar fi fost introduse în țară fără drept.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Dragomirești ar fi achiziționat de la bărbatul, de 52 de ani, din Aninoasa, o pușcă neletală supusă autorizării, armă care a fost ridicată ulterior.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

La percheziție au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri