Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Permise suspendate pentru consum de alcool, la un control efectuat la primele ore ale dimineții.

Controale pe drumurile publice din județul Dâmbovița, pentru siguranța traficului

Marți dimineața, în intervalul orar 05:00-09:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Dâmbovița au organizat o acțiune pe drumurile publice pentru creșterea gradului de siguranță, prevenirea accidentelor rutiere și descurajarea participanților la trafic să încalce regulile de circulație.

În cele patru ore de acțiune, polițiștii au efectuat peste 400 de testări în vederea depistării șoferilor care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Totodată, pentru abaterile de la normele rutiere și punerea în pericol a celorlalți participanți la trafic, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, au retras 3 certificate de înmatriculare, au reținut 10 permise de conducere și au dispus suspendarea dreptului de utilizare a două autovehicule.

Din totalul permiselor reținute, în opt situații conducătorilor auto le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri