Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovița: Peste 200 de polițiști vor fi la datorie zilnic, în minivacanța de 1 mai și Paște.

Pentru a ne bucura în liniște de Ziua Internațională a Muncii și Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, în perioada 1 – 6 mai, zilnic, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea producerii oricăror evenimente antisociale.

 

Prioritatea polițiștilor atât în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, cât și în următoarea perioadă, constă în prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură să tulbure liniștea și siguranța cetățenilor, prevenirea infracţiunilor stradale, precum și în asigurarea unei intervenții rapide.

 

În această perioadă sunt la datorie atât polițiști din structurile de ordine publică, cât și poliţişti de la structurile de poliție rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, pentru ca dâmbovițenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.

 

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor accidente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.

 

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și aparatele radar.

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri