Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dâmbovițeanul Daniel Popa a marcat două goluri pentru FCSB în Champions League. Formaţia lui Gigi Becali a învins cu 7-1 AC Virtus

 

Aseară, FCSB a debutat cu dreptul în Champions League, formaţia lui Gigi Becali impunandus-e cu 7-1 la AC Virtus (San Marino), partida contând pentru primul tur al celei mai importante competiţii fotbalistice din Europa. La contribuţia succesului echipei bucureştene şi-a adus contribuţia din plin şi dâmboviţeanul Daniel Popa.

Fotbalistul originar din Pietroşiţa a înscris de două ori în minututele 23 şi 27. De asemenea, Popa a oferit şi un assist la golul lui Olaru (37). Fostul jucător al Chindiei a fost folosit pe toată durata partidei de către antrenorul de la FSCB. Dâmboviţeanul se afla la al doilea meci pentru FCSB.

Primul a fost în Supercupa României, cu Corvinul Hunedoara, partida câştigată de FCSB cu 3-0. Daniel Popa a fost achiziţionat de FCSB de la Univeristatea Cluj pentru 300.000 de euro, transferul fiind unul cât se poate de bun pentru formaţia lui Gigi Becali.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri