Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște: “PSD și-a bătut joc de un simbol al orașului Târgoviște, de banii târgoviștenilor, de jucătorii și suporterii Chindiei. Vinovații să plătească!”

Consilierul municipal Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște, a reacționat ca urmare a eșecului echipei Chindia Târgoviște. Visul Chindiei de a juca în play-off s-a spulberat la Şelimbăr, formaţia antrenată de Diego Longo cedând cu 1-2. Deşi şi-a propus să ajungă în Superliga, formaţia din Târgovişte va juca pentru evitarea retrogradării.

“Iubesc echipa Chindia, am fost alături de echipă și în momentele bune și în cele grele, ca suporter. În calitate de consilier local, alături de colegii mei, am votat ori de câte ori ni s-a cerut sprijinul privind alocarea de fonduri pentru echipă, dar managementul PSD a distrus Chindia! PSD și-a bătut joc de un simbol al orașului Târgoviște, de banii târgoviștenilor, de munca jucătorilor, de entuziasmul și devotamentul suporterilor Chindiei. Chindia are datorii de milioane de lei la jucători, foști jucători, antrenori, ANAF, furnizori, creditori și angajați din staff, este într-o situație de instabilitate financiară și dependență față de banul public! S-au cheltuit peste 16 milioane de euro pe un stadion, pe care Chindia a jucat doar un meci în Liga 1, meciul de retrogradare. Au fost alocați bani, dar care nu au ajuns la destinație: jucătorii au fost cazați și s-au antrenat în condiții improprii, iar când s-a încercat mutarea echipei în condiții optime, asociații nu au fost de acord invocând diverse motive. Avem o echipă care a ratat accederea în Play Off-ul Ligii a doua, terminând pe un rușinos loc 9, iar PSD vrea să cheltuie alte 271.000.000 de lei pe un stadion nou.  Fără o conducere apolitică, eficientă, cu o strategie și fără investitori din mediul privat care să susțină real echipa, Chindia nu mai are șanse!  Vinovații să recunoască și să plătească!”, a transmis consilierul municipal Dan Alexandru Tică, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri