Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Daniel Popa se transferă la FCSB. Ce salariu va avea dâmboviţeanul la formaţia lui Gigi Becali?

 

După plecarea de la Chindia în vara anului trecut, Daniel Popa (28 ani) s-a transferat la formaţia antrenată de Ioan Ovidu Săbău, Universitatea Cluj. Fotbalistul orignar din Pietroşiţa a avut un sezon foarte bun la formaţia clujeană, Popa marcând 11 goluri şi fiind coautor la cinci goluri pentru formația ardeleană. Evoluțiile acestuia au atras atentia celor de la FCSB, care il doresc la echipă.

Cluburile sunt ca şi înţelese, FCSB urmând să vireze în conturile clujenilor clauza de reziliere, cifrată la 300.000 euro. Fostul fotbalist de la Chindia va primi o mică avere la formaţia bucureşteană, salariul acestuia in cei doi ani de contract fiind de 16.000 euro, faţă de 12.000 cât avea la Universitatea Cluj.

De asemenea, dâmbovițeanul poate primi o sumă fabuloasă dacă FCSB se va califica în grupele unei competiţii europene: 80.000 euro! Popa a mai evoluat în carieră până acum la Chindia Târgoviște, Dinamo, FC Botoșani și Daejeon Hana Citizen (Coreea de Sud).

„La Daniel e o situație mai diferită. Nu ne vom putea baza pe el în baraj, este accidentat. Are o clauză de reziliere de 300.000 și cred că FCSB s-a înțeles cu jucătorul și pot să vă spun că și cluburile s-au înțeles în privința clauzei. Din punct de vedere verbal, lucrurile sunt OK. E o pierdere, dar ne-am asumat-o. Este o șansă și pentru jucător”, a spus Daniel Constantea, președintele „șepcilor roșii”, la DigiSport Special.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri