Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

De anul acesta, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” va avea prima clasă de coregrafie. 24 de locuri pentru viitoarele balerine.

Grație, eleganță, talent, pasiune și multă muncă și disciplină. Astfel se poate descrie evoluția unei viitoare balerine. De anul acesta, Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din Târgoviște va avea prima clasă de coregrafie. 24 de locuri sunt disponibile la specializarea coregrafie pentru viitoarele balerine.

În urmă cu mai bine de un an, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” anunța intenția de a înființa o clasă de coregrafie. Unitatea de învățământ a primit ulterior vizita Agenției Române pentru Asigurarea Calității în Învățământul Preuniversitar și recent, după avizarea favorabilă în Consiliul ARACIP, a fost emis Ordinul nr. 3683 al Ministrului Educației, prin care se acordă Liceului de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște autorizația de funcționare provizorie cu această specializare pentru nivelul de învățământ gimnazial.

Conform structurii noului an școlar, 24 de locuri au fost alocate specializării coregrafie. S-au desfășurat deja testările de aptitudini, a avut loc depunerea cererilor de transfer la secretariatul
Liceului de Art și urmează:

  • Ședința CA pentru aprobarea cererilor pentru transfer 28.06.2024 (ora 16:00)
  • Depunerea cererilor de transfer la secretariatul unității de proveniență 01 – 10.07.2024
  • Depunerea cererilor aprobate de CA al școlii de proveniență 02.07 – 12.08.2024 (ora 16:00)

Clopoțelul de început de an școlar din septembrie va suna ulterior și pentru prima promoție de la specializarea coregrafie înființată la Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri