Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Descoperire macabră. Cadavrul unei femei, găsit pe un câmp din Dâmbovița. Anchetatorii fac cercetări pentru a-i afla identitatea.

O sesizare despre descoperirea unui cadavru pe un câmp, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a ajuns vineri la IPJ Dâmbovița.

Imediat de la momentul sesizării, la fața locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații.

 

Astfel, pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare.

 

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea necropsiei.

 

Totodată, în urma realizarii expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei.

 

În această dimineață, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

 

În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză.

 

Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar, ulterior, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi comunicate informații de interes pentru opinia publică.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri