Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Găești: BEC a respins contestația PSD. Grigore Gheorghe, primarul PNL, a obținut un nou mandat. 

BEC a respins contestația PSD prin care se semnala o posibilă fraudă în procesul electoral din Găești, aceasta fiind considerată nefondată.

Gheorghe Grigore, primarul PNL în funcție, a obținut astfel, în urma voturilor locuitorilor din Găești, un nou mandat de primar. Primarul PNL a obținut 3353 de voturi.

Acesta a transmis și un mesaj alegătorilor:

„După o campanie electorală mizerabilă susținută de candidatul PSD, cu sume uriașe de bani aruncate pe piață, cu o zi de duminică în care ați văzut ce s-a întâmplat, în care orașul a fost luat efectiv cu asalt de conducerea PSD de la județ, folosind toate mijloacele posibile, oamenii de bună credință, au ieșit masiv la vot și mi-au acordat un nou mandat de primar. Nu s-au împăcat cu această evidență și au început cu acuzațiile, creând o stare de tensiune în oraș. Au contestat alegerile și votul dumneavoastră. Contestația, bineînțeles că a fost RESPINSĂ. Oameni buni, vă îndemn să redevenim prieteni și vă asigur că voi rămâne primarul tuturor! Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru”, este mesajul primarului din Găești.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri