Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Găești: Grigore Gheorghe (PNL) și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului.  

Grigore Gheorghe și-a anunțat, în weekend, candidatura pentru un nou mandat de primar al Găeștiului, din partea Partidului Național Liberal. Actualul primar al orașului Găești și-a propus să-și continue proiectele, alături de echipa sa.

Astăzi, 24 martie, îmi anunț candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Găești. Am lângă mine o echipă puternică, devotată, care și-a demonstrat valoarea în ultimii 4 ani de activitate. Aștept toți oamenii de bună credință să se alăture, să continuăm proiectele de dezvoltare ale orașului. Dumnezeu să binecuvântate orașul Găești”, este mesajul lui Grigore Gheorghe, din sediul Partidului Național Liberal.

Printre proiectele majore derulate de primarul liberal Grigore Gheorghe în mandatul actual se numără: Renașterea Spitalului Găești- reabilitare, modernizare și dotare a spitalului cu aparatură performantă, reabilitarea școlilor din oraș, modernizarea Casei de Cultură “Dumitru Stanciu”, realizarea Centrul Cultural „Gheorghe Zamfir”, accesarea de fonduri pentru construirea de locuințe pentru medici, locuințe pentru tinerii din Găești, pentru modernizarea și reabilitarea termică a Liceului Dr. C. Angelescu.

Pe lista investițiilor în derulare, în 2024 se mai află:

Lista investițiilor continuă cu:

-mobilier școlar și echipamente digitale pentru licee, școli, grădinița Inocența și Clubul Copiilor, proiect în valoare de 1,8 milioane euro fonduri europene, prin PNRR.

-reabilitarea a 10 străzi din oraș, frezat și covor nou de asfalt, proiect în valoare de 1,5 milioane euro fonduri guvernamentale, prin Programul Național Anghel Saligny.

-construirea unui teren sintetic de fotbal cu nocturnă lângă sala de sport.

-construirea unui teren sintetic de fotbal cu nocturnă în cartierul Arsuri, lângă locul de picnic.

-consolidarea blocului A5 de la ANL și reabilitarea termică.

-amenajarea de trotuare pe strada Aurel Vlaicu

-modernizarea cartierului Sportului, prin amenajare de trotuare pe străzile Potopului, Kogalniceanu, Triumfului, Sportului, precum și rețeaua de ape pluviale.

-asfalt și canalizare pe strada Fundătura Alexandrescu.

-reparații cu covor asfaltic pe străzile Fdt. Titulescu și Aleea Primăverii.

-realizarea unui loc de picnic în cartierul ANL.

-instalarea de panouri fotovoltaice la Școala Șerban Cioculescu și Liceul Dr. C.Angelescu.

Edilul are în pregătire proiecte și pentru: modernizare Liceul Iordache Golescu, extindere Școala Șerban Cioculescu, reabilitare termică 10 blocuri, proiect de regenerare urbană, care cuprinde Parcul Central și zona dintre sensul giratoriu și complex, modernizare Piața Sfântul Ilie, modernizare Clubul Copiilor.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri