Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Ianis Hagi pleacă de la Deportivo Alaves. Unde se transferă fiul ”Regelui”?

 

Ianis Hagi (25 ani) a fost împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, dar evoluţiile acestuia în tricoul echipei spaniole au fost cât se poate de modeste. Fotbalistul tricolor a evoluat pentru spanioli în 22 de partide din Cupa Spaniei şi campionat, având doar două goluri marcate.

Cum evoluţiile acestuia nu au fost pe măsura așteptărilor, echipa spaniolă nu va activa clauza de cumpărare, astfel că Hagi se va întoarce la Glasgow Rangers. Din câte se pare, tricolorul va fi din nou împrumutat, de această dată în Turcia. Presa din Scoţia scrie că fotbalistul român este pe lista de transfer a lui Galatasaray, turcii dorindu-l în echipă cu orice preț.

„Este ușor de uitat că românul este încă un jucător al lui Rangers. O lungă perioadă de pauză, din cauza unei grave accidentări la genunchi, a fost urmată de un împrumut pe un sezon la Alaves, unde nu a avut performanțe remarcabile. A fost constant legat de o eventuală mutare la Galatasaray. În pofida dezmințirilor de pe Ibrox Park, transferul pare inevitabil la un moment dat. Va depinde dacă managerului Philippe Clement îi va plăcea ceea ce vede atunci când Ianis se întoarce în vară la clubul de care aparține”, a scris presa din Scoția.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri