Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Invitație la mișcare. Copiii din Dărmănești pot participa în vacanță la antrenamente de handbal, cu un jucător cu experiență în Liga I.

Provocare pentru copiii din Dărmănești! Vacanța vine cu o invitație la mișcare, chiar în sala de sport nouă din localitate. Spațiul este accesibil copiilor și în perioada de vacanță, iar un sportive de performanță îi va ghida în cadrul antrenamentelor de handbal. Costin Enculescu și sunt fost sportiv de performanta, cu experiență în liga 1 și jocuri la echipa națională de juniori, acum antrenor și profesor de sport organizează antrenamente la Dărmănești.

Costin Enculescu:

“A venit vacanța iar copilul tău se plictisește sau stă prea mult pe telefon? Vrei să-și dezvolte calitățile? Tu dorești ca el să facă mișcare? Să cunoască noi prieteni? Să interacționeze cu mai mulți copii? Atunci am soluția pentru tine! Deschidem programul cu antrenamente de handbal! Mă numesc Costin Enculescu și sunt fost sportiv de performanta, cu experiență în liga 1 și jocuri la echipa națională de juniori, acum antrenor și profesor de sport!  Mișcare, voie bună, mulți copii și prieteni pentru juniorul tău! Pentru detalii și inscrieri : 0737862392”, este invitația antrenorului.

Sala de sport din Dărmănești a fost inaugurată la începutului acestui an, de primarul Valentin Mihalache, fiind unul dintre proiectele pe care și le-a dorit foarte mult pentru copiii din localitate. Investiția a fost realizată prin CNI.

Valentin Mihalache:

„Mi-am dorit cele mai bune condiții pentru copii și un motiv în plus să își dorească să practice un sport. Copiii și tinerii din comună beneficiază acum de o sală de sport școlară modernă cu o capacitate de 102 locuri. Valoarea investiției este de 5.400.000 lei fără TVA. Sala de sport a fost construită în incinta Școlii Dărmănești pentru a putea fi folosită de elevii școlii, în timpul orelor de educație fizică și sport și acum și în vacanță”.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri