Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Ionuț Irinel Badea este candidatul PNL pentru Primăria Văcărești: “Cei care mă cunoașteți știți că sunt OMUL FAPTELOR, iar în mandatul de consilier local am demonstrat că pot face o schimbare în bine pentru Văcărești”

Ionuț Irinel Badea este candidatul PNL pentru Primăria Văcărești. Acesta a fost prezentat oficial în cadrul conferinței de presă a PNL Dâmbovița, de joi.  În prezent consilier local, acesta a reușit în actualul mandat să scoată la iveală mai multe nereguli din localitate, dar să obțină și un proiect major pentru comuna Văcărești.

În cadrul conferinței de presă, Ionuț Irinel Badea și-a exprimat dorința de a candida pentru funcția de primar al comunei dâmbovițene Văcărești pentru a crește nivelul de trai din localitate.

În luna noiembrie 2023 acesta a reușit o victorie importantă pentru localitate- semnarea contractului pentru sistemul de canalizare.

Când multe comune făceau pasul spre modernizare și accesau fonduri guvernamentale pentru canalizare, la Văcărești, s-a refuzat acest lucru. Ulterior, oamenilor li s-a transmis că toată comuna ar fi inclusă în proiectul Companiei de Apă Târgoviște pentru construirea sistemului de canalizare, dar nu a fost așa.

Am fost mințiți timp de 7 ani că toată comuna ar fi inclusă în proiectul Companiei de Apă Târgoviște pentru construirea sistemului de canalizare. Și NU a fost așa. În luna ianuarie anul 2021 am descoperit minciuna de la primărie și am acționat. Am făcut proiect de hotărâre, am strâns nouă sute de semnături și am solicitat consiliului local aprobarea proiectului. Și l-am aprobat pe 29 ianuarie 2021. A fost ulterior depus proiect pe Anghel Saligny și în noiembrie s-a semnat contractul de finanțare. 10,628,844.28 lei pentru canalizare în comuna Văcărești. Voi lupta la fel de mult și pentru satul Văcărești și NU mă voi lăsa până când nu ne vom vedea dorința îndeplinită”, declara acesta, la momentul semnării contractului.

“Cei care mă cunoașteți știți că sunt OMUL FAPTELOR, iar în mandatul de consilier local am demonstrat că pot face o schimbare în bine pentru Văcărești. Am pus permanent în discuție, în Consiliul Local, problemele locuitorilor din Văcărești, ați găsit în bine un partener de dialog, nu m-am temut să spun lucrurilor pe nume și nu m-am lăsat intimidat”, a transmis Ionuț Irinel Badea.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri