Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League. Din brigadă face parte şi dâmboviţeanul Vasile Marinescu

 

Istvan Kovacs (39 ani) a fost delegat de UEFA să conducă la centru finala Europa League din acest an dintre Bayer Leverkusen şi Atalanta, partidă care va avea loc pe 22 mai, la Dublin. Din brigada care va conduce finala face parte şi un dâmboviţean, Vasile Marinescu, la origine din Lunguleţu.

„Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să conducă finala Europa League de miercuri, 22 mai, de la Dublin: Atalanta (Italia) – Bayer Leverkusen (Germania). Din brigada pentru această finală vor face parte și conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și Cătălin Popa, asistent VAR. Alături de aceștia vor fi al patrulea oficial, Ivan Kruzliak (Slovacia), asistentul de rezervă, Branislav Hancko (Slovacia), în timp ce în camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Țările de Jos), arbitru VAR, și Rob Dieperink (Țările de Jos), suport VAR”, a anunțat FRF pe site-ul oficial.

Anul trecut centralul român a arbitrat finala Conference League, a treia competiţie valorică. Cel mai bine cotat arbitru român a avut un sezon fantastic pe plan european. Kovacs arbitrat mai multe partide importante din Champions League, cele mai tari fiind Barcelona-PSG (sferturi, 1-0) şi Inter-PSG (optimi, 1-0).

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri