Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

ISU Dâmbovița a verificat restaurantele, hotelurile și unitățile de alimentație publică. Nereguli și amenzi de 120.500 de lei.

Restaurantele, hotelurile și unitățile de alimentație publică din Dâmbovița au fost verificate de inspectorii ISU Dâmbovița.

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al județului Dâmbovița au desfășurat în perioada 08-15.01.2024 o serie de acțiuni de control și verificare în scopul depistării și înlăturării potențialelor cauze de incendiu. Acțiunile de control au avut ca scop identificarea oricăror nereguli legate de măsurile de securitate la incendiu.

Ca urmare a verificărilor executate a 13 obiective au fost identificate 40 de deficiente si au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale: 21 avertismente și 11 amenzi în cuantum total de 120 500 lei. Acțiunile de control si verificare au avut loc în locațiile unde se desfășoară evenimente cu public numeros și la care se pot înregistra aglomerări de persoane precum pensiuni, hoteluri sau restaurante.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri