Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Iulian Costache, primarul liberal din Uliești, și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat. Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița: „După 8 ani de muncă, Iulian Costache a reușit să aducă investiții foarte bune în fiecare sat din Uliești și să răspundă nevoilor oamenilor”.

Iulian Costache, primarul liberal din Uliești, și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat, la alegerile locale din 9 iunie, in prezența conducerii Partidului Național Liberal Dâmbovița, a consilierilor PNL Uliești și echipei sale, dar și a localnicilor din comună, care și-au arătat sprijinul pentru acesta.

Primarul din Uliești a făcut un bilanț al celor două mandate și a prezentat viziunea sa pentru următorii pași în dezvoltarea comunei.

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:

„Astăzi, în comuna Uliești, colegul nostru Iulian Costache și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat de primar, la alegerile locale din 9 iunie. După 8 ani de muncă, Iulian Costache a reușit să aducă investiții foarte bune în fiecare sat din Uliești și să răspundă nevoilor oamenilor. Este adeptul dialogului, prezent mereu printre localnici și a pregătit pentru următorii patru ani proiecte importante și investiții pentru dezvoltarea comunei. Susținerea de care se bucură din partea localnicilor și mesajele transmise astăzi de cei din Uliești reprezintă garanția că Iulian este omul potrivit pentru a conduce comuna și a reprezenta interesele cetățenilor. Un nou mandat și majoritatea în Consiliul Local Uliești pentru Iulian și echipa PNL asigură finalizarea investițiilor bune începute și noi proiecte pentru comuna Uliești”.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri