Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Localități din 23 de județe primesc finanțare pentru 44 de noi investiții în modernizarea infrastructurii. Ministrul liberal Veștea: „Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităților locale, ori de câte ori acestea îl solicită”

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat astăzi 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

 

”Fiecare contract semnat inițiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătățirea condițiilor de viață a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală și centrală identifică nevoile comunităților, demarează proiecte și urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu și eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităților locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul PNL Adrian-Ioan Veștea.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri