Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Mai multe locuri la all-inclusive pe litoralul românesc. Vezi ce oferte sunt pentru vara aceasta!

Turiștii se vor putea bucura de mai multe locuri de cazare pe litoralul românesc. În această vară numărul total al locurilor all inclusive în hotelurile de la Marea Neagră va ajunge la 18.500, ceea ce reprezintă o creștere cu 5.000 de locuri (37%) a capacității de cazare în sistem all inclusive în comparație cu anul 2019, arată datele prezentate de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe această nișă de vacanțe atât ca cifră de afaceri, cât și ca volum de turiști.

În sezonul estival 2023, un număr de 38 de unități își vor aștepta turiștii cu servicii all inclusive, cumulând un total de 18.500 de locuri de cazare, în condițiile în care încă patru hoteluri trec în regim all inclusive, respectiv:  Oltenia By Complex Steaua de Mare 4* în Neptun-Olimp, Vox Maris 4* în Costinești, Hotel Edmond 3* și Hotel Cosmos 2* în Eforie Sud. În comparație cu 2019, anul considerat a fi cel mai bun din istoria turismului autohton, când pe litoralul românesc erau 29 de hoteluri all inclusive cu un total de aproximativ 13.500 de locuri de cazare, se constată o creștere cu 5.000 de locuri a spațiilor de cazare în regim all inclusive.

Distribuite pe staţiuni, cele mai multe unități all inclusive se găsesc în acest moment în Jupiter (9 hoteluri), stațiune urmată de Mamaia și Neptun-Olimp cu câte 7 hoteluri. Câte 3 hoteluri all inclusive se află în Mamaia Nord, Eforie Nord și Venus. În Eforie Sud și Saturn, sunt câte 2 hoteluri all inclusive, iar în Costinești și Mangalia – câte 1 hotel.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri