Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Mira Nicolae Marian intră în cursa pentru Primăria Mănești, din partea Partidului Național Liberal: “Am decis că este momentul să fac mai mult pentru comuna noastră. Îmi cunoașteți deja activitatea din ultimii ani, eforturile pentru a sprijini comunitatea, implicarea în cazurile sociale și faptul că nu am stau pe gânduri nicio clipă când am putut să întind o mână de ajutor semenilor”

Mira Nicolae Marian intră în cursa pentru Primăria Mănești, din partea Partidului Național Liberal. Acesta este o prezență constantă în localitate, iar în ultimii ani, în jurul său a prins contur sentimentul de comunitate: oameni pentru oameni, oameni care ajută fără să ceară nimic în schimb, oameni care fac bine necondiționat. Bate la porțile vârsnicilor cu alimente, se implică în campanii umanitare și la fiecare sărbătoare a fost alături de copii cu daruri.

428602568 122155653350034155 5665843307857231427 n
Mira Nicolae

Pentru o mare schimbare, pentru evoluție, este nevoie de un om care să aibă curajul să viseze și de oameni buni care să-l urmeze.  Doar împreună putem schimba destinul comunei Mănești! Am decis că este momentul să fac mai mult pentru comuna noastră. Îmi cunoașteți deja activitatea din ultimii ani, eforturile pentru a sprijini comunitatea, implicarea în cazurile sociale și faptul că nu am stau pe gânduri nicio clipă când am putut să întind o mână de ajutor semenilor.  Pentru un trai mai bun în Mănești, este nevoie de mai mult! Cu sprijinul dumneavoastră și cu credință în Dumnezeu, astăzi vă anunț că am decis să candidez la funcția de primar al comunei Mănești, din partea Partidului Național Liberal. Știți cât de mult iubesc acest loc și cât de mult îmi doresc să avem o comună prosperă. Mă angajez în fața voastră să aduc această schimbare, să fiu vocea dumneavoastră în primărie și să muncesc neîncetat pentru un viitor mai bun pentru toți.  Rămân același Mira, mereu prezent, ascultându-vă, luptând pentru interesele comunității și vă invit alături de mine, în această misiune. Să nu uităm niciodată puterea pe care o avem atunci când suntem uniți și hotărâți să facem diferența!”, a transmis acesta, pe pagina sa oficială de candidat.

429661677 923144145927327 4155218980016029074 n
Candidat PNL Manesti

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:  “Sunt un om corect și întotdeauna am apreciat oamenii implicați, responsabili, cu viziune și solidari cu semenii lor.  Mira Nicolae Marian, candidatul nostru pentru funcția de primar al comunei Mănești este un astfel de OM. A demonstrat că este aproape de cei nevoiași, că își dorește să facă o schimbare în localitatea Mănești, rămasă suspendată în timp, are proiecte foarte bune pentru comună, iar noi îl vom susține pentru schimba soarta comunității sale”.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri