Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Nunta de Aur, la Petrești. Primarul Lucian Daniel Andrei a sărbătorit peste 120 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. 

 

Și-au jurat iubire veșnică în urmă cu 50 de ani, atunci când au spus DA in fața ofețerului de stare civilă, iar acum au fost sărbătoriți de Primăria Petrești.

Primarul Lucian Daniel Andrei le-a organizat în eveniment denumit „Nunta de aur”, potrivit numelor tradiționale și a semnificației anilor de căsătorie. Se spune că “nunta de aur” reprezintă armonie, longevitate si prosperitate, moment în care se reînnoiesc jurămintele.

 

„Azi este o zi speciala, zi în care ne-am adunat cu toții pentru a sărbători împreună o zi importantă pentru dumneavoastră.Iată dragi cetățeni, că a sosit și această zi! Nunta de aur! Nunta de Aur este cea de-a 50-a aniversare a căsătoriei. Simbolul acestei aniversări este unul dintre cele mai valoroase și mai scumpe metale – aurul. Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Sunteți împreună de mai mult de jumătate de viață! Cât de frumos! Ați trecut prin bune și rele, iar astăzi sunteți aici”, le-a transmis primarul liberal Lucian Daniel Andrei.

Peste 120 de cupluri care au împlinit 50 sau peste 50 de ani de căsnicie au fost felicitare într-un cadru festiv.

 

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri