Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Omar Hayssam rămâne după gratii, la Penitenciarul Mărgineni. Tribunalul Dâmbovița a respins cererea de eliberare condiționată.

Tribunalul Dâmboviţa a respins cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Omar Hayssam, care execută o pedeapsă de 24 ani de închisoare, la Penitenciarul Mărgineni. Decizia tribunalului este definitivă.

Hayssam mai poate face o nouă cerere de eliberare în luna octombrie. Sirianul Omar Hayssam este încarcerat în Penitenciarul Mărgineni, din localitatea I.L.Caragiale, penitenciar profilat pe deţinerea în custodie a persoanelor care executată sancţiuni privative de libertate în regimurile de maximă siguranţă.

Unul dintre dosarele în care este condamnat este cel al răpirii jurnaliștilor români Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci și Ovidiu Ohanesian. În anul 2006, Omar Hayssam a fost eliberat condiţionat, după ce i-a convins pe judecători că este grav bolnav, susţinând că are cancer în faza terminală. El a reuşit să fugă din România, fiind adus în ţară abia în anul 2013.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri