Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Ora pământului la Branistea. Mihai Vișinescu, primar: Vom organiza un marș al Pământului între Braniștea si Dâmbovicioara.

Primăria Braniștea și Consiliul Local organizează evenimentul Ora Pământului.

“Braniștea se alătură din nou comunităților din întreaga lume și sărbătorește ORA PĂMÂNTULUI 2024 – vom opri iluminatul public între 20:30-21:30 si vom organiza un marș al Pământului între Braniștea si Dâmbovicioara. Stingem luminile pentru noi, pentru tine pentru planeta noastră, sâmbătă la orele 20:30. Te invităm si pe tine să ni te alături, ne dăm intalnire la orele 20.00 în fața Centrului cultural Branistea, aprindem luminile în suflet și plecăm în marș până în satul Dâmbovicioara, ne bucurăm de o oră de socializare de care cu toții avem atâta nevoie”, a transmis primarul Mihai Vișinescu.

Ora Pământului este un eveniment internațional, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri