Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

PE SURSE: La Mătăsaru, PNL și PRO România fac alianță politică. Robert Dumitru va fi candidatul susținut de PNL pentru Primăria Mătăsaru.  

Pe surse aflăm că echipa PRO România Mătăsaru și echipa PNL Mătăsaru își dau mâna. La Mătăsaru se conturează o alianță politică între cele două formațiuni. Alianța se pare că are drept obiectiv susținerea candidaturii lui Robert Dumitru la viitoarele alegeri locale pentru Primăria Mătăsaru din partea PNL.

Robert Dumitru este antreprenor și deține o firmă de contrucții. În politică a intrat în 2018, cu intenția de a ajuta la dezvoltarea comunei natale. A candidat la alegerile locale din 2020 și în prezent este consilier local la Mătăsaru. Robert Dumitru a obținut un scor bun în cursa pentru fotoliul de primar, cu 769 de voturi din cele 2179 de voturi exprimate, respective 35%. Printre intențiile consilierului local se numără: atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunei care a rămas suspendată în timp, cu multe străzi neasfaltate, fără locuri de joacă și terenuri de sport pentru tineri, cu două cămine culturale care zac în paragină și un dispensar improvizat într-o fostă grădiniță (există un dispensar nou din 2020, dar actulul primar nu ar fi obținut autorizația de la furnizorul de energie).

Pentru atragerea investitorilor, Robert Dumitru și-a propus dezvoltarea infrastructurii locale, un eventual proiect pentru un nod rutier la autostradă, dar și oferire de facilități companiilor, pentru a crea locuri de muncă pentru cei din Mătăsaru.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri