Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Petrești: Au început lucrările de modernizare a Școlii Generale cu clasele I-VIII. Primar liberal Lucian Daniel Andrei: „Vom avea o școală modernă cu sală de sport, laboratoare și cabinete de specialitate de ultima generație”

 

Prima lună din 2024 a adus materializarea unui proiect mult așteptat la Petrești. Au început lucrările de modernizare a Școlii Generale Petrești.

Pentru ca tânăra generație să beneficieze de educație de calitate, primarul liberal Lucian Daniel Andrei nu a renunțat până nu a obținut finanțare pentru modernizarea școlii.

Obținerea finanțării pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Generale Petrești, a reprezentat o țintă dificilă și o provocare, dar acum banii au fost alocați, iar lucrarea va fi realizată. Unitatea de învățământ va beneficia de modernizare și dotare. Printre schimbările vizate se numără: centrală termica de ultimă generație pe pompe de căldură, uși, ferestre, parchet, sistem iluminat, împrejmuire.

” A venit momentul mult așteptat atât de noi, părinți, profesori și nu în ultimul rând elevi, modernizarea Școlii Petrești. După ani de zile am reușit să „câștigăm ” un proiect pe AFM. (…) În sfarsit vom avea o școală modernă cu sală de sport, laboratoare și cabinete de specialitate de ultimă generație. Asa ca de ” Ziua Culturii”. Obiectivul de finalizare a lucrării este 15 Septembrie 2024 (…) Ne vom orienta atenția așa cum am mai informat și către Școala Ionești care a suferit câteva fisuri îm pereți la sfârșitul acestui an. Voi face tot ce îmi stă în putință să rezolv și această problemă până pe 15 Septembrie când vor începe cursurile școlare”, a precizat primarul Lucian Daniel Andrei.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri