Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

PNL Dâmbovița: „Propunerea PNL pentru data alegerilor a fost cea potrivită.Vom oferi românilor un președinte al tuturor, un om integru, cu viziune, iar la alegerile parlamentare, vom alege candidați care să reprezinte cel mai bine interesele românilor în Parlament, care să fie voci ale poporului”

Au fost stabilite datele pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, la finalul anului 2024. Cele două tururi pentru prezidențiale vor avea loc la final de noiembrie și început de decembrie, iar alegerile parlamentare au fost programate de Ziua României.

PNL Dâmbovița a precizat:

„Propunerea PNL pentru data alegerilor a fost cea potrivită.

PNL a susținut dialogul și respectarea valorilor democratice.

În perioada următoare, vom prezenta românilor viziunea liberală pentru dezvoltarea țării și a fiecărei comunități în parte.

Noi, liberalii, suntem adepții unei campanii corecte, cu rol informativ, cu respectarea principiilor democrației și fair-play.

Vom oferi românilor un președinte al tuturor, un om integru, cu viziune, iar la alegerile parlamentare, vom alege candidați care să reprezinte cel mai bine interesele românilor în Parlament, care sa fie voci ale poporului.

Primul tur al alegerilor prezidențiale se va desfășura în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare vor fi organizate pe 1 decembrie, un exercițiu democratic de Ziua Națională a României”, se arată pe pagina oficială a organizației.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri