Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

PNL Dâmbovița susține doi profesioniști în sistemul de educație pentru alegerile locale la CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște: Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației și Dan Alexandru Tică, inspector general adjunct IȘJ Dâmbovița.

Liberalii dâmbovițeni au definitivat formula pentru alegerile locale din 2024, iar lista pentru județ și municipiul Târgoviște este deschisă de doi reprezentanți ai mediului educațional, a căror carieră în învățământ a evoluat treptat.

PNL Dâmbovița susține doi profesioniști în sistemul de educație pentru alegerile locale la CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște: Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației- pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița și Dan Alexandru Tică, inspector general adjunct IȘJ Dâmbovița- în cursa pentru Primăria Târgoviște.

Profesor de matematică, fost director de școală și liceu, fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, iar în prezent secretar de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion va candida din partea Partidului Național Liberal Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

dan tica
Dan Alexandru Tica

Dan Alexandru Tică a fost profesor de educație fizică și sport titular, director adjunct la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște timp de doi ani de zile, ulterior timp de trei ani a fost director general al Școlii „Paul Bănică” din Târgoviște, un an a fost inspector școlar pe domeniul Educație fizică și Sport, apoi inspector școlar pentru management educațional în cadrul IȘJ Dâmbovița, iar din martie 2022 este inspector școlar general adjunct, pentru o perioadă ocupând și funcția de inspector școlar general interimar al IȘJ Dâmbovița. În prezent este și consilier municipal PNL Târgoviște și va candida pentru funcția de primar al municipiul Târgoviște.

 

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri