Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, declarații după ședința conducerii PNL: Este important faptul că 2.5 milioane de români au votat PNL. În privința următoarelor alegeri, în unanimitate toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord ca să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut declarații după şedinţa conducerii PNL. Acesta a subliniat faptul că au fost discutate în principal două subiecte: rezultatele alegerilor locale și europarlamentare, dar și organizarea alegerilor prezidențiale.

Nicolae Ciucă a subliniat că toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen.

”Am convenit, pe baza tuturor discuţiilor pe care le-am avut, ca precampania să nu se desfăşoare în luna iunie sau august, când e vacanţă, şi în felul acesta, în unanimitate toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord ca să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”, a spus Nicolae Ciucă.

În privința rezultatelor la locale și europarlamentare, Ciucă a precizat: „Am obținut un scor de peste 30%, atât în ce privește scorul politic la consiliile județene, cât și la numărul de primari, consilieri locali și județeni. Ceea ce este foarte important este faptul că 2.5 milioane de români au votat PNL, ceea ce ne oferă în continuare statutul de ea mai puternică structura politică de dreapta din România și le mulțumesc”.

 

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri