Știri Dâmbovița De Top - Ziar Dâmbovița - Târgoviște - StiriLaFix DB

Probleme cu furnizare apei potabile în mai multe sate din Glodeni. Primarul Gheorghe Chiran a notificat Compania de Apă, Prefectura Dâmbovița și ISU și solicită măsuri urgente.

Sunt probleme mari cu furnizarea apei potabile în mai multe zone din comuna Glodeni. Primarul Gheorghe Chiran a notificat autoritățile și Compania de Apă și solicită sprijin pentru a-i ajuta pe oamenii din satele un apa potabilă nu ajunge de câteva zile, în contextul vremii caniculare.

Gheorghe Chiran a cerut măsuri urgente, luând în considerare inclusiv aducerea apei potabile cu cisterna zilnic. Acesta a convocat și Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Probleme sunt în zonele înalte din Satele Schelă, Malul Mierii, Gușoiu și Mavru, unde nu ajunge apa potabilă.  Primăria Glodeni a notificat Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița,  Prefectura  Dâmbovița și IGSU – Dâmbovița.

Toate cele trei instituții trebuie să găsească urgent o soluție, pentru ca oamenii și animalele din zonele afectate să beneficieze de apă potabilă.

“Vă aducem la cunostință că problema apei potabile la rețeaua stradală a devenit una acută. Avem zone înalte în satele Lăculețe, Malul Mierii, Guşoiu Principal, unde apa potabilă nu mai ajunge de mai bine de 48 de ore. Tocmai de aceea vă rugăm să luați măsurile care se impun, pentru ca apa potabilă să ajungă la oameni şi animalele lor, luând în considerare inclusiv aducerea apei cu cisterna în fiecare zi.Vă rugăm să analizați și să dispuneți măsurile care se impun, cu celeritate”, se arată în notificări.

Situația este cu atât mai dramatică, având în vedere că județul Dâmbovița se confruntă cu episoade caniculare de câteva zile.

Distribuie articol

Citește și ...

Alte știri